Kokonaisvaltainen vyöhyketerapia –mitä se on?

Kokonaisvaltaisessa vyöhyketerapiassa käsitellään koko keho päästä varpaisiin vyöhykeratoja pitkin. Samalla availlaan painamalla kehossa ilmeneviä lukkokohtia ja heijastealueita. Apuna voidaan käyttää ns. vyöhyketerapiapuikkoa. Vyöhyketerapiassa kehoa autetaan tasapainottamaan erilaisia jännitys-/epätasapainotiloja. Jännitystilat tukkivat kehoa ja vaikuttavat olennaisesti koko kehon toimintaan.

Keho, mieli ja tunteet –oirehtiiko kehoni?

Kokonaisvaltaisessa vyöhyketerapiassa käsitellään myös tunnepuolta. Keholla on tunnemuisti, jonne traumaattiset, ikävät tapahtumat ja muistot elämän varrelta tallentuvat. Käsittelemättöminä ne saattavat oirehtia fyysisesti erilaisina oireina ja kiputiloina. Voimakas stressi kehossa estää aineenvaihduntaa ja happea kulkeutumasta soluille, jolloin se vaikuttaa negatiivisesti solujen toimintaan.

Stressaantuneena ja huolestuneena saatamme padota tunteitamme kehoomme. Monesti emme edes huomaa tukahdutettuja tunteitamme. Kokonaisvaltainen vyöhyketerapia antaa mahdollisuuden kohdata tukahdutettuja tunteita ja purkaa niitä ulos, jolloin voimavarojamme vapautuu ja pystymme keskittymään voimaannuttaviin asioihin.

Hoidon kesto on 1 h

 • Sokos Hotel Eden hoidon hinta 69 euroa (tällöin maksu suoritetaan Edenissä).
 • Hoito on voimakas ja rentouttava, mutta käsittelyssä saattaa ns. ”makeita kipukohtia” löytyä. Käsittely tehdään iholle, luonnollisia öljyjä käyttäen.


  AnuHöijerOTA YHTEYTTÄ

  Anu Höijer
  040 568 7780
  anu.hoijer@kuivaverianalyysi.fi

  Varaa aika soittamalla 040 568 7780 tai täyttämällä alla oleva kaavake ja valitsemalla haluamasi viikonpäivä.

  Otan sinuun yhteyttä ja sovitaan tarkemmin ajankohdasta ja paikasta.

  * Vaadittava tieto