Vatsani toimii nykyisin nopeammin kuin Bemer!

Stomach_colon_rectum_diagram_(dumb_version)

Asiakastarina 70- vuotiaan naisen kokemuksia Bemer – hoidosta. 

Me kaikki tiedämme, että ikää myöten kaikki elintoimintomme hidastuvat, koska koko keho ikääntyy. Joskus se voi tuoda ikäviä ongelmia – vatsa ei tahdo toimia eli suolisto on hidastunut ja se aiheuttaa vatsanseudulle pömppöä ja ikävää paineen tuntua, vaatteet kiristävät ja olo on muutoinkin hankala ja ikävä. Suoliston huono tyhjentyminen taas aikaansaa myös sitä, että kehosta eivät myrkyt ja kuona-aineet poistu tehokkaasti, jolloin kehon puolustuskyky saattaa heiketä, tulehdustilat tällöin myös ns pääsevät päälle ja aiheuttavat kolotuksia ja kipuja kehossa. Erilaiset kiputilat ja tulehdukset ovat itseasiassa suolistosta ( sen huonosta toiminnasta) johtuvia seurauksia.

 

SUOLISTO ON KEHON TOISET AIVOT!

Ja se todellakin on näin. Suoliston puhdistuminen on kaiken a ja o eli suomeksi sanottuna se, että suolistosi toimii säännöllisesti ja hyvin, aikaansaa sinulle parhaimmat puitteet terveyteen! En malta olla kertomatta ( luvalla) 70- vuotiaan naisen kokemusta, joka häntä itteäänkin nauratti Bemer- hoitojen säännöllisen käytön yhteydessä.

Nainen on kärsinyt hitaasta eli laiskasta suolistosta monia vuosia jo, Bemer- hoitoja hän alkoi käyttämään ihan muihin vaivoihin aluksi. Yhtenä hoitojen etuna on esimerkiksi ollut verensokerin tasaantuminen ja lääkehoitoakaan ei ole tarvittu. Suoliston huonoon toimintaan hän on käyttänyt jos minkälaisia ummetuslääkkeitä. Nykyisin vatsan tyhjentää aamulla Bemer – 8 minuutin hoitoaika ei ehdi kulua, kun suolisto ilmoittelee halunsa tyhjentyä!

 

Emeran Mayer kirjoittaa teoksessan Viisas vatsa – kuinka suolisto ja aivot toimivat yhdessä.

Ihmisen suolisto ei ole ainoastaan ruoankäsittelykone, kuten joskus vielä uskottiin. Suolistolla on oma hermojärjestelmänsä, ja suoliston immuunisolut ovat elimistön puolustusjärjestelmän keskeisin osa, lääketieteen tohtori Emeran Mayer kirjoittaa teoksessan Viisas vatsa – kuinka suolisto ja aivot toimivat yhdessä.

Ihmisen suolistossa elelee myös noin tuhat bakteerilajia, jotka muodostavat suolistomikrobiston. Suoliston mikrobistolla on valtavan suuri merkitys ihmisen terveydelle. Mikrobisto muun muassa säätelee aineenvaihduntaa ja pilkkoo ruoan aineosia, joita vatsa ja suolisto eivät yksin pysty käsittelemään. Lisäksi se poistaa ruoan mukana tulleita haitallisia kemikaaleja ja ehkäisee vaarallisten taudinaiheuttajien leviämistä elimistöön.

Koska suoliston tehtävät ovat moniulotteisia, sen häiriöistä voi kärsiä koko elimistö. Muutokset suoliston mikrobiomissa liittyvät moniin sairauksiin, kuten tulehduksellisiin suolistosairauksiin ja astmaan, ja niillä voi olla yhteyttä myös Parkinsonin tautiin ja masennukseen.

 /Lähde https://anna.fi/hyvinvointi/terveys/suolistomikrobisto-kuntoon-ruokavaliolla-7-tehokasta-keinoa-parantaa-suoliston-mikrobistoa

 

EI OLE SIIS YHDENTEKEVÄÄ MITEN SUOLISTOMME VOI JA MITEN SE TOIMII – SE ON KAIKEN POHJA KAIKELLE TERVEYDELLEMME!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *