Millan tarina -kuivaverianalyysin tulokset yllättivät!

milla_ahola_kuvaKuivaverianalyysi – tehokas tapa selvittää elimistösi kunto

Olen Milla Ahola, 34 v, kolmen lapsen kotiäiti. Olin kuullut paljon hyvää kuivaverianalyysistä ja pääsiäisenä sain lahjaksi mieheltäni kuivaverianalyysin. Olin innoissani, sillä olin juuri synnyttänyt vauvan ja kroppani tuntui olevan vielä melko sekaisin. Nyt olisi oiva tilaisuus nähdä toimiiko kuivaverianalyysi, sillä ongelmia kropassani oli havaittavissa selvästi.

Analyysi kotikäyntinä – Upeaa palvelua

Anu Höijer tuli tekemään meille kotiin analyysin. Mielestäni palveluna kotikäynti oli mahtava. Anu toi mukanaan tarvittavat tarvikkeet ja kuivaverianalyysi oli otettu muutamassa minuutissa. Parasta mielestäni näytteenotossa oli se, että Anu kertoi todella yksityiskohtaisesti mitä näytteenoton kanssa tehdään ja millaisia asioita siitä analysoidaan. Samalla pystyin kyselemään minua askarruttavia asioita. Minulle tuli heti jo näytteenottotilaisuudessa tunne Anun ammattitaidosta ja jäin mielenkiinnolla odottamaan tuloksia. Sain jo alustavasti muutamia hyviä vinkkejä, joilla voisin parantaa elämänlaatuani.

Yksityiskohtaiset analysoinnit sähköpostiin

Tulokset sain muutaman päivän kuluttua sähköpostiini. Näytteeni oli analysoitu todella perusteellisesti ja pidin erityisesti siitä, että Anu tarjosi yksityiskohtaisen kirjallisen palautteen jokaisesta löydöksestä, joita näytteestäni löytyi. Analyysi oli selkokielinen ja se oli helppo ymmärtää. Termit olivat selitetty auki ja sain varteen otettavia vinkkejä, joilla veren puhtausarvoa saataisiin nostettua ylöspäin.

Kuivaverianalyysin tulokset yllättivät

Mikä parasta tuloksista näkyi sekä odottamani ongelmakohdat (mahan toimivuus, väsymys) että yllättävät ongelmakohdat (pohkeiden jumi, niskahartiaseudun jumi, limaisuus elimistössä). Kun luin analyysiä, huomasin, että pohkeeni olivat täysin jumissa kuin myös niska-hartiaseutu. Tulokset laittoivat ajattelemaan, että pienillä muutoksilla voin parantaa vereni laatua ja samalla kohentaa terveyttäni. Koska synnytyksestäni oli kulunut vain viikko, päätin, että otan uuden näytteen parin kuukauden kuluttua, jotta näen onko muutoksilla, joita olen tehnyt ollut vaikutuksia vereni puhtausarvoon.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *