Kuivaverianalyysi kehon huollon tukena!

STA_4645 Olen ammatiltani suoramyyjä/yrittäjä eli stressi ja kiire ovat minulle arkipäivää!  Vastapainoksi käyn salilla ja lenkkipolulla noin 5 kertaa viikkoon ja pyrin  syömään terveellisesti suositusten mukaan! Faktahan on se, että kun pitää kehon  kunnossa niin jaksaa myös kohdata paremmin arjen paineita!

Viime aikoina on kuitenkin alkanut suorittaminen ja kilometrit
näkymään koneessa pieninä vaivoina esim. vatsaoireina ja olen
kokeillut mm erilaisia ruoka-aineita saadakseni aikaan muutosta.. Kuullessani  kuivaverianalyysistä kiinnostus heräsi heti, koska tämä on erittäin edullinen, helppo ja  nopea tapa saada selville omasta kehosta mahdolliset puutos-/stressitilat mitä en  välttämättä itse tiedostakkaan enkä osaa ilman testiä oikealla tavalla reagoida ja hoitaa!

Hoitosuositukset oli laajat ja kattavat! Käytiin lävitse niin ravintoa, lepoa ja liikuntaa  sekä oikeanlaista palautumista liikunnan suhteen! Jokainen puutostila käytiin lävitse vielä keskustellen yksityiskohtaisesti ja sitä, mitä muutoksia minun tulisi tehdä. Jälkeen pystyin vielä konsultoimaan ravintoaineksia, joita olin kaupasta ostamassa, jotta varmasti osaan ostaa oikeaa ja hyvää laatua!

Testi ja hoitosuositukset vakuuttivat minut, koska kaikki tuntui niin loogiselta ja vaikka itse olenkin vasta alussa ohjeineni, voin suositella testiä! Koen kehon voivan taas paremmin ja kun keho
voi hyvin niin se vaikuttaa taas suoraan mieleen ja työn jälkeen!

Kiitokset!

Toni Kuikka

www.millpoint.fi

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *