Imukuppauksella iho reagoi puhdistautumalla kuonasta!

Antin selkä kuppauksen jälkeenImukuppihieronnassa hoidettava alue käsitellään imukupeilla, joiden vaikuttava mekanismi on alipaine. Alipaine saa verenkierron vilkastumaan ja hapekas veri pääsee lihaksiin helpottaen näin erilaisia kipu- ja jumitiloja. Iho saattaa reagoida hoidossa tulemalla mustelmille ja puhdistautumalla – kuona-aineita puskee hoidon jälkeen ihon kautta ulos.

 

Miten Antti koki selän alueen käsittelyn imukupeilla?

Käsittelimme Antin selän imukupeilla hieroen. Hoito tuntuu miellyttävältä, kupit liukuvat öljyn avulla helposti. Missään vaiheessa hoito ei tunnu kipeältä vaan kupit ikään kuin aukaisevat koko ajan enemmän jumiutuneita kohtia. Tuloksena iho alkoi punertua sekä muutamia mustelma-alueita ilmestyi. Iho reagoi voimakkaasti puhdistusreaktiolla – se nousi pienenpienille näpyille sekä alkoi puskea kuonaa ulos. Hoidon jälkeen olo oli rento sekä hiukan huimailua tuntui ( normaali reaktio, kun jumiutuneet lihakset rentoutuvat). Uni oli seuraavana päivänä syvää.

 

Mitä hyötyä imukuppihieronnasta on?

Imukuppaus pitää lihaksesi rentoina, jolloin kuona-aineet eivät jumiudu kehossasi ja edesauta esimerkiksi erilaisia tulehdustiloja kehossasi. Se palauttaa kehoasi, jolloin esimerkiksi treenit kulkevat paremmin. Kiputilat kaikkoavat myös.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *