Järjestämme HYVINVOINNIN HELMINAUHAA– ohjelmapaketin, johon sisältyy 6 kokoontumiskertaa. Ohjelman aikana kukin osallistuja kerää omaa ”helminauhaansa” hyvinvointinsa paranemisen kuvaajaksi.

Ohjelman aikana pyrimme löytämään uusia tapoja oman hyvinvoinnin lisäämiseksi tarkastelemalla aihetta useista näkökulmista. Aihealueina ovat mm. ihmissuhteet, liikunta, ulkoinen minäkuva, ravinto, rentoutuminen, tunteet, terveyttä edistävät luontaishoitovaihtoehdot jne.

Ohjelman avulla muun muassa :
– saat selkeämmän kuvan tilanteestasi
– löydät rohkeutta muutoksiin elämäsi eri sektoreilla
– saat konkreettisia työkaluja asioiden käsittelyyn
– ymmärrät itseäsi ja läheisiäsi paremmin
– opit uskomaan itseesi
– löydät syvimmät toiveesi
– saat kosketuksen tunteisiisi
– löydät oman tapasi liikkua
– opit tuomaan itsestäsi parasta esille
– oivallat mikä sinua syö ja mikä voimaannuttaa

Ohjelma soveltuu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja haluavat lähestyä asiaa pilke silmäkulmassa, tosiasioita unohtamatta. Opit erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla havainnoimaan omaa itseäsi, läheisiäsi ja tunnistamaan omia toimintatapojasi sekä löytämään uusia.

Kokoontumiset joka toinen keskiviikko klo 17.30 – 20.00, alkaen 19.10.2016

Ryhmäkoko max 12. Varaa paikkasi nopeasti.

Hinta: 240 € ( sis alv 24%), osamaksuna 3x 80 € (sis alv 24%)

Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin.

Kyselyt ja ilmottautumiset: Anu Höijer p. 040 5687780 tai anu.hoijer(at)kuivaverianalyysi.fi, Pirjo Konola p. 041 504 3802 tai pirjo.konola(at)terveyson.fi

Hyvinvoinnin helminauhakuva

Hyvinvoinnin Helminauhaa -ohjelma on ryhmän kanssa yhdessä ja kunkin ryhmässä olevan kanssa yksilöllisesti suunniteltujen tavoitteiden toteuttamista hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Ryhmäläinen saa yksilöllisen tuen omiin askeliinsa haluamansa tavoitteen saavuttamiseksi. Ohjelma sisältää luentoja, käytännön ohjausta sekä yhdessä että yksilöllisesti tekemistä.   Työskentely tapahtuu ryhmässä että yksin keskustellen, kirjoittaen, piirtäen, maalaten ja liikkuen tutustuen päivän teemaan. Jokaisella kerralla on edellisen kerran tavoitteiden saavuttamisen arviointia, lyhyt alustus illan aiheesta sekä harjoituksia. Lopuksi jokainen määrittelee oman askeleensa tavoitteen suuntaan, jota hän toteuttaa sitten seuraavan kahden viikon ajan.

Hyvinvointia lähestytään pilke silmäkulmassa, mutta samalla tosiasioita unohtamatta. Tarkastelemme hyvinvointiin liittyviä asioita erilaisista näkökulmaista ja lähtökohdista.

Helminä nauhassa: 

 

pirjon-kuvaanun kuva

Pirjo Konola                                        Anu Höijer

Fysioterapeutti                             Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja

Työnohjaaja                                        Kokonaisvaltainen vyöhyketerapeutti

Diplomi luontaisterapeutti              Verikuvaaja

Shiatsu- kouluttaja                            Rentoutusohjaaja