Riitan kokemus vyöhyketerapiahoidostani

LootuskukkaEnnen vyöhyketerapiaan menemistä en edes tiennyt, kuinka syvältä ongelmani kumpusivat. Liiallinen kiltteys, tunnollisuus, riittämättömyys ja syyllisyys olivat ajaneet kipuiluun asti. Moni asia juontaa juurensa yleensäkin lapsuudesta, mutta se, että Anu ne minulle kertoi jo ensimmäisellä hoitokerralla, oli todella avaavaa ja vapauttavaa. Siitä lähti matka itseni tutustumiseen turvallisessa ja tukevassa ympäristössä.
Joka kerralla koin uusia oivalluksia itsestäni. Opin kuuntelemaan kehoani ihan eri tavalla, että mitä tietyt kiputilat viestittävät. Tunnelukot alkoivat aukenemaan ja sen seurauksena itkun jälkeen onnellisuusolo. Tämä on kokonaisvaltaista elämänkaariterapiaa.
Anulla on kuuntelemisen lahja. Hän löytää kipupisteet, niin fyysiset kuin henkisetkin ja osaa auttaa niiden helpottamisessa sanoittamalla tunteitani. Hoito itsessään on muutenkin miellyttävää ja rentouttavaa ja olen saanut energiaa päiviini. Nykyään saan nukuttua hyvin ja elämä on alkanut tuntumaan onnelliselta. Kaikki lähtee siitä, että osaa kuunnella ja ymmärtää itseään ja siinä Anun tuki on ollut korvaamatonta.
Riitta Portimo

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>