Olen Anu Höijer, 42v, kotoisin Oulusta.

Tutkinnot:

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kokonaisvaltainen vyöhyketerapeutti, verikuvaaja, shiatsuhoitaja, yrittäjä ( Yrittäjän ammattitutkinto)

Työkokemus:

n. 10v kokemus eri koululääketieteen aloilta, mm. akuutti- ja pitkäaikaissairaanhoito, työterveyshuolto

Yrittäjänä v. 2011 ( painonhallinta-asiat, ravitsemus, vyöhyketerapia), verikuvaus v. 2013, shiatsu v, 2016

ERIKOISOSAAMINEN mm. ahdistuneisuus, paniikkioireet, masennus, traumat, lapsuudentraumat, erilaiset tunnehäiriöt ja toistumat.
Ravitsemuksessa suosittelen lähtökohtaisesti oikeaoppista syömistä, ravinteiden saantia ruokavaliosta. Lääkityksiä ei muuteta eikä jätetä pois vaan se on aina hoitavan lääkärin ja asiakkaan vastuulla. Palveluni pohjautuvat periaatteeseen, jossa asiakas on kokonaisuus. En suosittele enkä myy minkään yrityksen lisäravinteita tms vitamiineja.

Huomioithan vielä, että hoitopalveluni eivät ole sairaanhoitajan/ terveydenhoitajan palveluita vaan toteutan niitä yrittäjänä ja verikuvaajana. Palveluni pohjautuvat täydentäviin palveluihin. Analyysi ei ole diagnoosi ja jos epäilet tai haluaisit tietää sairastatko jo mahdollisesti jotakin sairautta esim syöpää, tulee sinun kääntyä ensisijaisesti lääkärin tai muun terveydenhuoltohenkilöstön puoleen. Analyysi ei myöskään paljasta mitä sairauksia mahdollisesti voit tulevaisuudessa sairastaa – analyysi antaa tietoa tämän hetkisestä kehon tilasta. Analyysi voi antaa tukea, selitystä tai vahvistusta jo olemassa oleville oireillesi.

OTA YHTEYTTÄ

Anu Höijer
Palvelut Break Sokos Hotel Edenissä
Holstinsalmentie 29
90510 Oulu
040 – 568 7780
anu.hoijer@kuivaverianalyysi.fi

Voit myös ehdottaa aikaa kuivaverianalyysille täältä

Vyöhyketerapiasta voit lukea lisää täältä

Voit ottaa yhteyttä myös täyttämällä alla
olevan lomakkeen

* Vaadittava tieto