Älä arvaa mikä on kehossasi epätasapainossa, mittauta se!

bundels082006 020

Me sorrumme usein arvailemaan syitä oireillemme ja hoidamme kehoamme sen mukaan, mitä ajattelisimme siinä olevan pielessä. Monesti se vie vain kehomme toimintakykyä väärään suuntaan! Itseasiassa voi jopa rasittaa kehoamme enemmän! Syömme ylimääräisiä ja huonosti imeytyviä vitamiineja sen sijaan, että saisimme todella tietää, mikä kehossamme on epätasapainossa ja hoitaisimme kehoamme tasapainoon sen mukaan mistä se on oikeasti puutteessa!

Kuivaverianalyysissä kehon todelliset epätasapainotilat saadaan tarkastelun alle ja mahdollistaa niihin puuttumisen ennen kuin keho sairastuu enemmän ja tulee aina vain enemmän oireita ja jopa diagnooseja. Kukapa arvaisi esimerkiksi magnesiumin puutoksen vaikuttavan niinkin moneen asiaan kehossamme kuin verenkierron epätasapainotiloihin, matalaan tai korkeaan verenpaineeseen ja korkeaan kolesteroliin? Lihaskrampit tunnistetaan helpommin magnesiumin puutokseksi, mutta usein syömme huonosti imeytyviä tuotteita ja saamme vain osan oireistamme katoamaan. Usein kysyttäessä oireiden katoamista, ihminen vastaa siihen, että oireet ovat osaksi kadonneet tai ei enää niin paljon ole oireita.

Vanhempi herrasmies tuli kerran vastaanotolleni ja halusi mittauttaa kehonsa tilannetta. Sieltä paljastui magnesiumin voimakas puutostila.

”Ei voi olla totta”,

sanoi tämä herra. Kuinka niin, kysyin.

”Koska syön magnesiumlisiä”

,vastasi herra. Tarkastaessa magnesiumin vaikuttavaa ainetta ja muotoa ilmeni, että tämä herra söi vääränlaista magnesiumia, joka ei imeydy kehossa. Herralla oli yhä oireet eli krampit olemassa ja verenpainekin oli korkea. Maksa myös oli kuormituksessa, mikä kertoi siitä, että tuo lisä ainoastaan rasitti maksaa eikä hoitanut puutostilaa kuntoon. Ohjasin häntä luonnolliseen imeytyvään muotoon eli puhdistamattomaan merisuolaan, jonka hän joisi juomana. Lisäksi käytiin lävitse ravintoa ja sitä, mistä hän magnesiumia saisi tankattua kehoonsa. Seurannassa verenpaine alkoi tasoittua ja kramppioireet olivat tyystin kadonneet. Maksa alkoi puhdistua myös.

Älä siis arvaa vaan mittauta kehosi todellinen tilanne ja hoida se kuntoon! Kuivaverianalyysi ei vaadi syömättä ja juomatta olemisia vaan sen voi mitata mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *